Megamenu for Bootstrap
 


București, 02 Martie 2017

Dinamo se califică în finala Cupei Ligii Adeplast, după ce a învins pe FC Steaua, scor general 7-2

Dinamo-Steaua-3-1-Cupa-Ligii-Adeplast

Miercuri în cea de-a doua manșă a semifinalei Cupei Ligii Adeplast, pe stadionul Arena Națională, Dinamo învinge FC Steaua cu scorul de 3-1, după ce în manșa tur, câinii au câștigat cu 4-2. În finala care se va disputa pe 20 Mai, Dinamo se va confrunta cu ACS Poli Timișoara.

Pentru FC Steaua, a înscris din penalty, Denis Alibec, în minutul 62, iar pentru Dinamo au punctat Dan Nistor, minutul 37; Patrick Petre, minutul 74 și Hanca în minutul 81, din penalty.

Antrenorul Cosmin Contra și-a menajat câțiva jucători, printre care Adam Nemec și Bumba, pentru confruntarea importantă de Duminică, din deplasare, cu Pandurii, din ultima etapă a sezonului regular.

FC Steaua nu se regăsește, având în acest început de sezon, în cinci partide oficiale, o singură victorie! Dacă continuă să joace în acest fel și în play-off, va fi al doilea an consecutiv când pierde campionatul! Nu mai vorbim de Cupa României, când a fost eliminată în optimi, de către divizionara B, CS Mioveni.

Atacantul echipei FC Steaua, Florin Tănase, introdus la pauză, din postura de jucător de rezervă, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "După acest eșec în fața dinamoviștilor, simt o dezamăgire, vă dați seama. Speram ca în seara aceasta să facem un meci bun, să reușim măcar să câștigăm, nu să întoarcem scorul, dar din păcate, am făcut un nou meci slab."

"Nu știu nici eu motivul de ce jucăm așa slab. N-are de ce să ne apese criticile patronului. Am avea nevoie de suporteri să ne susțină, cum se întâmplă cu cei de la Dinamo. Dacă vom continua să jucăm așa, eu cred că nu o să avem nicio șansă la campionat", a spus în încheiere Florin Tănase.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii