București, 27 Octombrie 2016

Dinamo se califică cu emoții în optimile Cupei României, scor 2-1 cu Dinamo 2

Dinamo-2-v-Dinamo-1-2

După ce tragerea la sorți a 16-zecimilor Cupei României, a fost una neglijentă, în care a fost posinilă confruntarea echipei Dinamo cu satelitul acesteia, Dinamo 2, Comisia Centrală de Arbitrii, a mai făcut o gafă, delegând la meci centralul Horia Mladinovici, care este și angajat al clubului, conform dezvăluirilor făcute de GSP.

Primul șut spre poartă aparține lui Mahlangu, în minutul 12, după ce, echipa secundă a lui Dinamo, a avut un start bun de repriză, cu pressing și inițiativă, pentru ca un minut mai târziu, Daniel Popa, singur cu portarul, nu poate să-l învingă pe Eșanu, portar al echipei Dinamo 2.

În minutul 28, Maric comite henț în careu, însă centralul partidei Horia Mladinovici, lasă jocul să continuie!

Ocazie de gol a echipei Dinamo 2, în minutul 40, prin Tîrcoveanu, care a șutat puternic din 14 metri pe colțul scurt, minge prinsă în doi timpi de portarul Cobrea.

În minutul 55, Groza deviază în propria poartă balonul centrat de Patrick Petre și Dinamo conduce cu 1-0.

Dinamo 2 reușește să egaleze, urmare a șutului deviat al lui Tîrcoveanu, din 14 metri. Portarul Cobrea nu a mai reușit să evite golul.

Cu 10 minute înainte de final, din centrarea lui Rotariu, Patrick Petre marchează, cu un un șut din cădere de la doi metri.

Dinamo 1, termină meciul în corzi, elevii lui Laurențiu Diniță au avut șansa să ducă meciul în prelungiri.

Antrenorului echipei Dinamo, Ioan Andone, i-a fost strigată "Demisia", de fanii dinamoviști prezenți în tribune, încă din startul partidei.

Autor, Alexandru Neață