Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 12 August 2016.

Dinamo s-a calfificat în sferturile Cupei Ligii Adeplast

Daniel Popa, Dinamo În ultima partidă a Cupei Ligii Adeplast, disputată joi pe stadionul din Ștefan Cel Mare, Dinamo - FC Voluntari, scor 2-1, dinamoviștii calificând-use astfel în sferturile de finală ale competiției.

Tânărul atacant al echipei Dinamo, Daniel Popa, a marcat cele două goluri ale dinamoviștilor, în minutele 12 și 24, în timp ce pentru Voluntari a marcat în minutul 48, Petre Ivanovici.

Sferturile de finală sunt programate pe 7 și 8 Septembrie, iar Dinamo se va confrunta cu Astra Giurgiu.

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat după meci, la postul TV Digi Sport, următoarele: "Prima repriză a fost una extraordinară, iar în a doua repriză, iarăși avem probleme cu începutul de repriză. Este o istorie, în care trebuie să mai lucrăm cu ei la concentrare, întrucât după pauză, se relaxează prea repede și nu este permis la o echipă ca și a noastră ca să vrem să construim ceva".

"A fost un meci de Cupa Ligii, cu foarte multe schimbări. Am dat șansa să joace și la alți jucători, cu toate că avem obiectiv și banii, care vin din câștigarea Cupei Ligii. Daniel Popa, care vine de la Divizia B, de doar trei săptămâni, s-a descurcat excelent, pentru primul lui meci. Are calitate foarte bună, el știe că trebuie să muncească ca să joace titular, iar când dai gol, îți faci datoria de atacant", a mai spus Andone în încheiere.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.