București, 23 Octombrie 2016

Dinamo reușește să se impună clar, pe propriul teren, scor 4-0, cu Pandurii Tg. Jiu

Dinamo-Pandurii-4-0

Dinamo reușește să se impună clar în ultima etapă a turului, pe propriul teren, scor 4-0, cu Pandurii Tg. Jiu, o echipă neplătită de aproape o jumătate de an și fără poftă de joc.

Portarul gorjenilor, Lazar și-a introdus balonul în propria poartă, în minutul 5, boxând aiurea balonul. Vali Lazăr a realizat o dublă, în minutele 38 și 90, în timp ce Palic, a marcat primul său gol în actuala ediție de campionat, în minutul 39.

Antrenorului Ioan Andone, i s-a cerut demisia din tribune încă din startul meciului, pentru rezultate și implicit locul din clasament, deși lui Ioan Andone, i se pot acorda unele circumstanțe atenunate, întrucât Dinamo a avut parte de unele greșeli de arbitraje în cîteva etape, care au influențat rezultatele finale.

După meci, autorul dublei dinamoviștilor, Valentin Lazăr, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Putem spune că aveam nevoie de o victorie să ieșim din această pasă proastă. Mă bucur că am reușit să câștigăm, pentru că aveam nevoie mare de cele trei puncte. Trebuie să continuăm în următoarele meciuri, din victorie în victorie, pentru că obiectivul nostru este un loc cât mai sus".

În continuare, Lazăr a mai spus: "Mă bucur că am marcat, îmi doresc tot timpul să marchez și să-mi ajut cplegii cu assist-uri. Mă bucur că am câștigat de o manieră categorică. Sperăm să câștigăm și în următorul meci, deși întâlnim o echipă foarte bună, Campioana României".

"Am jucat astăzi și pentru antrenorul nostru, aveam nevoie de victorie cu toții. Ne antrenează foarte bine, ne pregătim foarte bine, este mulțumit de noi. Pur și simplu niște greșeli în meciurile trecute nu ne-a făcut să luăm puncte, dar sperăm să luăm câte trei puncte la fiecare partidă", a spus în încheiere Vali Lazăr.

Autor, Alexandru Neață