București, 16 Mai 2019

Dinamo remizează la Sibiu, cu Hermannstadt și pierde șansa ocupării primului loc în clasamentul play-out

../Imagini-004-2019/Hermannstadt-Dinamo-0-0

Egalul din partida disputată miercuri la Sibiu, în etapa intermediară, a 10-a, dintre Hermannstadt și Dinamo, nu ajută prea mult niciuna dintre cele două formații, în clasamentul play-out. Cu obiective diferite, Hermannstadt își mărește decalajul de evitare a locului de baraj ocupat în prezent, față de FC Voluntari la 3 puncte, în timp ce Dinamo pierde oportunitatea de a ocupa prima poziție în clasamentul play-out.

Dinamo a avut posibilitatea să se întoarcă de la Sibiu cu toate punctele, dacă în urma șutului cu capul al lui Klimavicius, din ultimul minut de joc, mingea nu lovea bara transversală.

Alte ocazii mari nu au fost pe parcursul celor 90 de minute, meciul a fost unul de uzură, presărat cu multe durități de o parte și de alta, tolerat de centralul Marius Avram.

Președintele echipei Hermannstadt, Iulius Mureșan, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Puteam face și mai multe puncte în ultimele meciuri, dacă aveam și puțin noroc, Am avut și în meciul acesta atitudine, ceea ce este foarte important, echipa este în creștere. Să sperăm că vom rezista la ritmul de trei zile, pentru că avem sâmbătă la Iași, marți cu Botoșani și așa mai departe. Intervalul este scurt, dar am încredere mare în Vasile Miriuă și în jucători, că vor face față și o să obținem puncte suficiente, ca să nu avem probleme cu rămânerea în liga a 1-a. A fost un meci echilibrat, în care ambele echipe și-au dorit victoria. Ne-am blocat unii pe alții, noi am avut două ocazii, tot atâtea și ei, ultima în ultimele secunde ale partidei. Rezultatul de egalitate pentru noi este pozitiv.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/FCSB-Astra-1-0

 

Citește și: Etapa a 7-a, play-off ǀ Victorie chinuită obținută de FCSB în partida cu Astra, scor 1-0

Duminică, în ziua de Paște, FCSB și Astra Giurgiu, s-au confruntat pe Arena Națională, într-o partidă a etapei a 7-a din play-off, victoria revenind...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X