București, 25 Februarie 2018

Dinamo pierde meciul decisiv cu Astra Giurgiu și va juca în play-out

Astra-Dinamo-2-0-et-26

Sâmbătă, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, Dinamo a pierdut meciul decisiv cu Astra, scor 2-0 și ratează astfel șansa de a participa în play-off. La terminarea sezonului regular, Dinamo a acumulat 39 puncte, la fel ca și CSM Poli Iași și FC Botoșani, însă a beneficiat de calificare CSM Poli Iași, ca urmare a avantajului rezultatelor directe.

Echipa Astra, lipsită de presiunea de pe umeri, fiind deja calificată în play-off înaintea meciului cu Dinamo, a jucat cu mult calm și determinare, în comparație cu elevii lui Vasile Miriuță, care au evoluat fără determinare și resemnați, în special după primul gol primit, din minutul 25, autor Florentin Matei. Silviu Balaure a punctat pentru 2-0, în minutul 57. În minutul 29, portarul dinamovist Penedo a respins miraculos la situația de gol a lui Seto, din câțiva metri.

Portarul echipei Astra, Iliev, aproape că a șomat în poartă, neavând practic nicio situație dificilă de apărat, apărătorii din fața sa, în frunte cu Polczak au jucat excelent.

Mijlocașul echipei Dinamo, Dan Nistor, a declarat după meci la microfonul televiziunii Digi, următoarele: „Ce să mai spun, sunt foarte dezamăgit. Nu mai contează cine a lipsit din formație (Nemec, n.n.), cel mai important pentru noi era să câștigăm. Parcă ei trebuiau să se califice, lor le trebuia victoria și nouă egalul! Ei au pregătit jocul să câștige, pentru un loc în plus, niște bani în plus. În România contează foarte mult acest lucru, echipele nu stau foarte bine din punct de vedere financiar și eram sută la sută că ne așteaptă un meci foarte greu. Au fost mai buni, s-au dăruit mai mult, au meritat victoria și îi felicit pe această cale. Este foarte rușinos pentru Dinamo că vom juca în play-out.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii