Megamenu for Bootstrap
 


București, 14 August 2017

Dinamo pierde la Iași, scor 2-1 și se află la al doilea eșec consecutiv

Iasi-Dinamo-2-1-et-6

După ce în etapa a 5-a, Dinamo a pierdut în deplasarea cu CFR Cluj, scor 1-0 și a pus tunurile pe arbitrul George Găman, duminică pierde și la Iași, după un joc slab practicat în special în repriza secundă.

Arbitrul Sebastian Colțescu, supărat pe sine însuși, a acordat 11 cartonașe galbene și când trebuia și când nu trebuia, la jucătorii ambelor echipe și în consecință, au terminat jocul cu câte un jucător mai puțin în teren.

Dinamo a deschis scorul prin Adam Nemec în minutul 9 și a reușit să păstreze avantajul până în minutul 80, atunci când evolua în 10 oameni, fiind egalată de Iași, prin Kizito. Jo Santos, a fost autorul golului victoriei pentru ieșeni, în ultimul minut de joc. Trebuie menționată inspirația la schimbări, a antrenorului ieșenilor Flavius Stoican, ambii marcatori au fost introduși în teren din postura de jucători de rezervă, în minutul 54.

Mijlocașul echipei Dinamo, Paul Anton, a declarat după înfrângerea de la Iași, la televiziunea Digi, următoarele: „Din păcate, nu mai este nimic de spus, nu aveam voie să facem asemenea greșeli și să pierdem un meci, pe care îl controlam. Chiar dacă Iașiul este o echipă bună, știam ce ne așteaptă. Am avut 1-0, am avut posesie, puteam fi mai atenți și să marcăm și golul doi. Le-am permis să vină peste noi și să întoarcă meciul. Am avut și la 1-0 și la 1-1, situații foarte bune de a marca, însă indiferent, chiar dacă nu am marcat nu trebuia să primim gol pe contraatac, în ultimul minut. Trebuie să fim mai lucizi și mai responsabili.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii