Megamenu for Bootstrap
 


București, 14 Februarie 2017

Dinamo pierde la Chiajna, scor 2-1 și este la al treilea meci consecutiv pierdut

Concordia-Dinamo-2-1-etapa-23

În ultima partidă a etapei a 23-a, disputată luni la Chiajna, Dinamo pierde cu scorul de 2-1, aflând-use la al treilea eșec consecutiv și este posibil să piardă și ultimul loc de play-off, pe care se situează.

Concordia, cu Dan Alexa pe bancă, a știut să gestioneze bine meciul, reușind să deschidă scorul prin Raul Costin, în minutul 31. Adam Nemec a egalat în minutul 51, iar Marian Cristescu avea să marcheze golul victoriei în minutul 81. Deși arbitrul de centru Marcel Bîrsan, a prelungit meciul nejustificat de mult, cu 10 minute peste timpul regulamentar, pentru trageri de timp, Dinamo nu a reușit să egaleze, mai mult putea să mai primească un gol prin Serediuc, în minutul 90+2.

După meci, Dan Alexa, antrenorul echipei Concordia, a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: "Nu trebuia să primim gol, la începutul reprizei secunde, apoi am reușit să înscriem golul doi. Mă bucur foarte mult de această victorie, pentru că este importantă, obținută împotriva unei echipe foarte bune. Îmi doresc din suflet, ca Ioan Andone să reușească să rămână în play-off. Aveam mare nevoie de puncte, sunt trei puncte de aur și psihologic, cred că am crescut foarte mult."

"Ne-am organizat foarte bine, am fost și inspirat cu Raul Costin. Jucătorii mei au avut o prestație demnă, atitudine, deși am terminat jocul cu jucători under 21, în teren. Pentru Chiajna este important să-și crească jucători și să se autofinanțeze pe viitor", a mai adăugat Dan Alexa în final.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii