Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 12 Iulie 2016.

Dinamo pierde în ultima partidă de verificare din Slovenia, cu Amkar Perm, scor 0-1

Dinamo-Amkar, 0-1 Dinamo pierde ultima partidă amicală a turneului de pregătire din Slovenia, împotriva rușilor de la Amkar Perm, scor 0-1. Singurul gol al meciului amical, a fost marcat în minutul 57, de Salugin, cu un șut cu latul, din 4 metri.

După meci, antrenorul Ioan Andone, a declarat la postul TV Digi Sport, următoarele: "Ei au fost mai în urmă cu pregătirea, pentru că la ei se începe campionatul pe data de 30 iulie. Am avut cele mai multe ocazii, dintre toate meciurile pe care le-am avut. Prima repriză mi-a plăcut, cum am construit, cum am dominat, am avut și posesie, dar ne-a lipsit golul. În repriza a doua, am avut cinci ocazii. Au fost multe schimbări și la Amkar și la noi, în repriza a doua".

"Concluziile după acest turneu ar fi că mai avem nevoie de câțiva jucători, pe posturile de atacanți, ne mai trebuie și un fundaș. Dacă se accidentează Bizonul, avem pe Rotariu, încercăm cu Lazăr să vedem dacă se adaptează să joace vârf de atac", a mai spus Ioan Andone.

Echipa de start a echipei Dinamo: Penedo - Corbu, Nedelcearu, Mevlja, Steliano Filip - Ionuț Șerban, Busuladzic, Paul Anton – Dorin Rotariu, Gnohere, Patrick Petre. Pe parcursul reprizii secunde, antrenorul Ioan Andone a mai introdus în teren pe Popescu, Brănescu, Dudea, Târcoveanu, Marc, Lazăr, Palic și Olteanu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.