Megamenu for Bootstrap
 


București, 12 Septembrie 2017

Dinamo pierde cu Poli Timișoara și trece pe loc de play-out, în ultimul meci al etapei a 9-a

Dinamo-Timisoara-1-2-et-9

Dinamo se vede nevoită să scape printre degete cele trei puncte puse în joc, în ultima partidă aetapei a 9-a, disputată luni pe Ștefan cel Mare, împotriva echipei de pe Bega, Poli Timișoara.

Până la golul lui Valentin Costache, din minutul 30, Dinamo a avut inițiativa și părea că se îndreaptă spre o victorie meritată. N-a fost să fie, deoarece a fost egalată după numai 6 minute, prin golul marcat de Gabriel Vașvari, dintr-un penalty, obținut de Bîrnoi. Octavian Drăghici a reușit să marcheze golul pentru 2-1, în minutul 64, din pasa lui Vașvari, rezultat cu care urma să se încheie partida.

Dinamo putea să egaleze în minutul 70, atunci când Crețu a fost la un pas de autogol, sau în minutul 77, la o fază fixă executată slab de Nascimento, din poziție favorabilă.

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat după eșecul înregistrat cu Poli Timișoara, la televiziunea Digi, următoarele: „Stăteam pe margine și nu știam ce să mai fac! Ne-am pierdut complet controlul jocului în a doua repriză, mai ales după cadoul pe care l-am făcut la golul doi. Timișoara, am zis înainte de meci că, este o echipă foarte periculoasă, bine așezată în teren, iar pe contraatac, este acum una dintre cele mai bune echipe din România, cu jucători foarte rapizi.”

„Noi am început foarte bine jocul, am avut și ocazii, am și marcat, după care a venit faza penalty-ului și au egalat. După pauză, chiar nu-mi explic ce s-a întâmplat! Le-am zis jucătorilor la vestiar că eu sunt primul, care nu merităm să purtăm acest tricou, nici eu, nici ei”, a mai spus Cosmin Contra, în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii