București, 06 Decembrie 2016

Dinamo pierde categoric în deplasarea de la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 4-0

Gnohere-meci-Gaz-Dinamo_edited

Luni, în ultima partidă a etapei a 19-a, Dinamo pierde categoric în deplasarea de la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 4-0, fiind un duș rece pentru câini, după victoria din etapa anterioară cu Steaua.

Medieșenii au deschis scorul dintr-un penalty, greșit acordat de arbitrul de centru Alexandru Tudor, faultul lui Ceccarelli, asupra lui Llullaku, a fost în afara careului! Se vede treaba că, nici Tudor nu mai este ce a fost!

Axente a realizat dubla, în minutele 78 și 81, la fel și Llullaku, care a mai înscris ultimul gol, tot din penalty, în minutul 89.

După această etapă, s-au așezat mai bine grupurile de echipe pentru play-off și play-out, fiind despărțite de 4 puncte.

După meci, mijlocașul echipei Gaz Metan, Eric De Oliveira, care a împlinit 31 ani în ziua meciului și care este într-o perioadă excelentă de formă sportivă, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Sunt foarte bucuros, chiar dacă nu am reușit să marchez, am reușit să fac ceea ce mi-a cerut domnul profesor. Mergem înainte, a fost o zi destul de frumoasă, deși am stat în cantonament, n-am putut să-mi văd familia așa cum mi-am dorit, dar acum, merg acasă și sărbătorim."

Întrebat dacă Gazul poate mai mult de locul 3, Eric a spus: "Noi trăim ceea ce vede toată lumea. Suntem în insolvență, o echipă nou promovată și avem fiecare șanse de a merge în România la o echipă mai bună. Pe teren, noi jucăm fotbal, pur și simplu. Avem șanse mari să prindem play-off și nu avem nimic de pierdut. Astra a luat campionatul, Urziceniul a luat campionatul, Galațiul a luat, de ce nu și noi. Dacă toată lumea ne tratează cum nu trebuie, noi rămânem cuminți, facem ce ne cere antrenorul și dacă ne dă Dumnezeu o șansă, ajungem acolo unde trebuie."

Autor, Alexandru Neață