Dinamo pierde al patrulea meci din acest campionat
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Dinamo pierde al patrulea meci din acest campionat

Astra-Dinamo-2-1Bucuresti, 21 octombrie 2013. Dinamo a pierdut cu 2-1 meciul disputat la Giurgiu cu Astra. Meciul a avut două momente cheie, în minutul 1 când Budescu a înscris de la jumătatea terenului, văzând-ul pe Bălgrădean ieșit pe undeva pe la 11 metri din poartă și al doilea moment, eliminarea nejustificată lui Cosmin Matei din minutul 82.

Bukari înscrie golul doi pentru Astra din centrarea lui Mățel, la o fază care nu anunța nimic, din greșeala dinamoviștilor Grecu și Dragoș Grigore.

În minutul 75, Cosmin Matei primește neexplicabil al doilea cartonaș galben de la arbitrul Kovacs, fiind eliminat. Singurul gest care l-a făcut este că și-a aplaudat scurt proprii fani, lucru des întâlnit pe stadioanele noastre de fotbal.

După teoria arbitrului Kovacs, jucătoii nu ar mai trebui să își salute fanii nici după unele înlocuiri sau la începutul meciului întrucât sunt pasibili de cartonașe. Nu știm ce regulamente aplică Kovacs.

Cosmin Matei, a declarat la Digi Sport: „Sunt șocat. Jur cu mâna pe inimă că nu am avut nicio treabă cu domnul arbitru. Am văzut doar un copil la gard, cred că avea 12 ani. A venit și mi-a zis că mă iubește și de aceea l-am aplaudat. Se vede și pe înregistrare că arbitrul era în spatele meu și nici nu îl văzusem. Eu am aplaudat de două ori doar în momentul în care mă strigase băiatul acela. Numai Istvan Kovacs știe de ce m-a eliminat”.

Au jucat formațiile: Astra Giurgiu: S. Lung – Măţel, Găman, Mureşan, J. Morais - Yahaya, Laban - Santos Pedro (De Amorim, 56'), Budescu, Yoda (Seto, 83')- Bukari;

Dinamo: Bălgrădean – Fai (Rus, 39'}, Luchin, Grigore, Grecu – Thicot, Boubacar ( Zougula, 62') – Matei, Curtean, Lazăr – Thomas.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash