București, 05 Decembrie 2019

Dinamo obține o victorie concludentă în partida cu Chindia și speră la un loc de play-off

../Imagini-008-2019/Dinamo-Chindia-4-1

Speranțele dinamoviștilor pentru a prinde un loc de play-off au crescut considerabil, după victoria obținută miercuri, pe propriul teren cu Chindia, scor 4-1, într-un meci al etapei a 19-a, din Liga 1. Visul câinilor se poate îndeplini chiar în etapa următoare, cu condiția să câștige la Sibiu, mai ales că la ora jocului, știu deja scorul partidei dintre FCSB și Gaz Metan.

Golurile partidei disputate pe Ștefan cel Mare, au fost marcate de Andrei Pițian, 32 (aut); Ricardo Grigore, 69; Slavko Perovic, 82 (pen) și Mattia Montini, 90+3, pentru Dinamo, respectiv Alexandru Benga, 42, pentru Chindia.

Elevii lui Viorel Moldovan, au făcut o primă repriză bună,după care, în cea de-a doua parte, au căzut inexplicabil și au încasat trei goluri. Dinamo a jucat pragmatic, având câțiva jucători care s-au evidențiat, printre care Dan Nistor, Perovic, Sorescu.

Mijlocașul echipei Dinamo, Deian Sorescu, a declarat după victoria cu Chindia, la televiziunea Digi, următoarele: „Suntem fericiți, atât pentru victorie cât și pentru așa-zisa răzbunare, din meciul trecut. Vom lua meci cu meci și la sfârșitul campionatului regular vom avea un răspuns. Pentru lupta la play-off, sunt echipe bune, despărțite de câteva puncte și așa este mai frumos. Noi ne vom face treaba pe teren și conducerea clubului cu siguranță vor pune umărul și ne vor plăti restanțele financiare până de sărbători. Eu sunt tânăr, vreau să joc bine de la meci la meci și văd că o fac bine. Mă bucur și sper să rămân la fel în continuare. Sperăm să facem un meci bun și la Sibiu, suntem în creștere, ne creăm ocazii și ne arată că putem să batem acolo.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Turris-v-U-Cluj-1-1

 

Citește și: După o evoluție bună, U Cluj obține scor egal pe terenul echipei Turris Oltul

În partida disputată duminică, din cadrul etapei a 18-a, a Ligii secunde, U Cluj a obținut un scor egal, 1-1, pe terenul echipei Turris Oltul...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X