București, 29 August 2015.

Dinamo, la prima victorie în deplasare în acest sezon

Concordia-Dinamo-1-3Pe terenul sintetic din Chiajna și pe ploaie, Dinamo reușește prima victorie din deplasare în acest tur de campionat, scor 3-1 cu Concordia, în ultima partidă a etapei a 12-a, disputată luni.

După 6 meciuri nule, Dinamo reușește primul succes în deplasare, cu Concordia, după o partidă pe care a controlat-o de la un capăt la altul.

Gnohere, autorul unei duble și al unei pase de gol, a fost cel mai bun jucător al echipei antrenate de Mircea Rednic. În minutul 34, Gnohere pasează decisiv la Rotariu, iar acesta deschide scorul cu un șut pe lângă portarul Matache, ieșit în întâmpinare.

După numai 6 minute, același Gnohere, marchează cu o execuție de excepție din unghi, pentru 2-0.

La jumătatea reprizei secunde, Fai centrează în fața porții și Gnohere marchează cu latul din 7 metri.

Gazdele marchează golul de onoare prin Pena, cu un șut cu capul din centrarea lui Bărboianu, în ultimul minut de prelungire al partidei.

Autorul primului gol dinamovist, Dorin Rotariu, a declarat după meci, la postul de televiziune Digi Sport, următoarele: "Sunt 3 puncte foarte importante pentru noi, obținute pe un teren greu, a fost și vremea puțin mai încordată și ne bucurăm că am câștigat. Este și prima victorie în deplasare. Sperăm să câștigăm în continuare, ne gândim la următoarea etapă, atunci când întâlnim un adversar dificil (Astra). Sperăm să-i facem față și să câștigăm. A fost a doua oară când jucăm pe teren sintetic. Am făcut un antrenament înainte și este dificil să te acomodezi".

După această partidă, Dinamo urcă pe locul 4 în clasament cu 21 puncte, în timp ce Concordia, condusă de pe bancă de Cornel Țălnar, rămâne pe locul 11 cu 9 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.