Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Ianuarie 2017

Dinamo, la prima înfrângere din acest an, în amicalul cu FC Zürich

Daniel-Popa-2017

Echipa de pe primul loc din liga secundă a campionatului din Elveția, FC Zürich, a câștigat partida amicală cu Dinamo, disputată marți, scor 1-0, în cantonamentul din sudul Spaniei, de lângă Gibraltar.

În minutul 38, Cavusevic deschide scorul cu un șut din interiorul careului, din centrarea lui Winter.

În timpul cantonamentului din Spania, Dinamo a mai disputat anterior două meciuri amicale, cu Dinamo Tianjin, din China și cu Eintracht Braunschweig, din liga secundă a Germaniei. În ambele jocuri au câștigat cu același scor, 1-0.

După înfrângerea cu FC Zürich, atacantul echipei Dinamo, Daniel Popa, a declarat la televiziunea Dolce Sport, următoarele: "A fost un meci foarte greu, cu o echipă puternică, care în Elveția nu are nicio înfrângere. Noi suntem puțin obosiți în cantonament, nu suntem 100%. Chiar dacă a plecat Gnohere și Lazăr, noi oricum avem un grup foarte bun, numeros și nu contează un jucător sau altul. Se simte totuși lipsa lor, Lazăr a fost golgheterul nostru, Gnohere, la fel un marcator, dar jucăm cu ce avem și mergem mai departe."

În partida cu FC Zürich, antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone a folosit următorii jucători: Penedo, ('46 Brănescu) – Romera, ('65 Ceccarelli), Nedelcearu, Maric, Oliva, ('67 Vlad Olteanu) – Dan Nistor, ('77 I. Gheorghe), Busuladzic, ('65 Dudea), Palic, ('71 Corbu) – Tîrcoveanu, ('46 Hanca), Nemec, ('43 Daniel Popa), Mahlangu, ('46 Dorin Rotariu).

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

  


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii