București, 06 Noiembrie 2016

Dinamo învinge în deplasare Poli Timișoara, scor 2-1, într-un meci al etapei a 15-a

Timisoara-Dinamo-1-2-etapa-15

Sâmbătă, pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, Dinamo a reușit să se impună cu scorul de 2-1, iar cu cele trei puncte obținute, urcă pe poziția a 5-a, a clasamentului, de play-off.

Dinamo a deschis scorul în minutul 25, prin Nedelcearu, cu un șut din doi metri, urmărind un balon trimis în bară de Nemec. Maric marchează pentru 2-0, scăpat la limita pozitiei de ofsaid. Golul timișorenilor a fost marcat de Cătălin Doman, din penalti, în minutul 64, urmare a faultului din careu al lui Maric asupra lui Bărbuț.

Arbitrul Ovidiu Hețegan, a condus bine meciul, ambele formații nu au avut ce să-i reproșeze.

Autorul golului echipei Poli Timișoara, atacantul Cătălin Doman, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Am reușit să marchez în seara asta, dar din păcate, golul meu nu a fost suficient. Consider că rezultatul nu este drept, pentru că am fost în multe momente astăzi, peste Dinamo și ar fi trebuit să obținem cel puțin un punct astăzi. Per total, astăzi cred că a fost un arbitraj bun și chiar corect."

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat după meci la același post TV, următoarele: "Echipa a arătat puțină teamă spre sfârșit, când a intrat și Șeroni, întrucât și-au creat ocazii. Din păcate, starea terenului nu ne-a permis să arătăm o calitate, întrucât avem jucători tehnici de la mijloc în sus. Victoriile sunt frumoase când suferi. Suferim pe sfârșit de meci, din lipsă de concentrare, fazele simple nu le tratăm ca lumea. Din cauza aceasta, am pirerdut și foarte multe puncte."

Autor, Alexandru Neață