Megamenu for Bootstrap
 


București, 27 Octombrie 2017

Dinamo învinge greu divizionara C, Aerostar Bacău, scor 1-0, în 16-zecimile Cupei României

Adam-Nemec-CUPA

Adam Nemec este autorul singurului gol, cu 6 minute înaintea finalului de meci, din ultima partidă a șaisprezecimilor Cupei României, disputată joi la Piatra Neamț, cu lidera Seiei 1 din Liga a 3-a, Aerostar Bacău, antrenată de Cristi Popovici.

Prin golul lui Nemec, Dinamo a reușit să evite prelungirile obositoare, înaintea meciului dificil, din etapa a 16-a, cu FC Viitorul, de pe teren propriu, care se dispută luni, un meci de 6 puncte, întrucât ambele formații se luptă pentru un loc de play-off.

Atacantul echipei Dinamo, Adam Nemec, a declarat după terminarea partidei la televiziunea Digi, următoarele: „Este greu când întâlnești echipe mai mici, pentru că este meciul anului pentru ei. Am avut multe ocazii și scorul putea să fie mai mare de 1-0, dar ne-am calificat, asta este cel mai important.”

Întrebat de reporterul TV, despre zvonul că ar pleca de la Dinamo la FCSB, Adam Nemec a răspuns: „Nu citesc ziarele, nu mă uit la televizor, nu înțeleg limba română, nu știu ce vrei să spun, sunt jucătorul lui Dinamo și asta este. De când am venit aici, agentul meu nu a mai vorbit cu cei de la Steaua. Nu am nicio veste. La iarnă, voi merge în stagiul de pregătire cu Dinamo. Meciul următor cu FC Viitorul, este un alt meci greu pentru noi. Jucăm acasă, ne trebuie trei puncte, dar ei sunt într-o progresie bună. Vom lua meci cu meci și ne vom lupta să luăm punctele de acasă.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii