București, 23 Decembrie 2016

Dinamo învinge clar FC Steaua, scor 4-1, în semifinalele Cupei Ligii

Dinamo-Steaua-4-1-Cupa-Ligii

În cea de-a doua semifinală a Cupei Ligii Adeplsat, disputată joi, Dinamo a învins categoric, pe FC Steaua, scor 4-1. Returul acestei duble manșe va avea loc pe 02 Martie 2017, tot pe Arena Națională.

Autorii golurilor au fost: Mahlangu, '19; Nistor, '66; Lazăr, '80; Rotariu, '90, pentru Dinamo, respectiv Aganovic, '78, pentru FC Steaua.

Partida a fost controlată de echipa lui Ioan Andone, golurile au venit pe contraatacuri. FC Steaua putea să marcheze primii în minutul 13, atunci când Ovidiu Popescu a șutat din unghi de la câțiva metri, iar mingea a șters stâlpul porții! La 5 minute de la deschiderea scorului, Boldrin putea să egaleze, dar portarul Penedo și-a salvat echipa, respingând mingea în bară.

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat după joc, la postul TV Digi Sport, următoarele: "Îi felicit pe băieți pentru că au făcut o partidă bună, după un meci, cel de la Iași, care nu a fost bun ca rezultat. Ar fi bine ca să avem mai multe meciuri și să avem o serie de victorii, pentru că, munca noastră o facem săptămână de săptămână, la fel. Împotriva Stelei, mie mi-a fost mai ușor. Jucătorii se mobilizează exemplar, când joacă cu Steaua. Ați văzut ce echipă ordonată am avut, cu o așezare defensivă bună, organizare și am făcut ceea ce știm noi cel mai bine, contraatac, să recuperăm mingi pe greșelile lor de construcție și să înscriem goluri."

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii