Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 04 August 2015.

Dinamo învinge Timișoara și așteaptă derby-ul cu Steaua

Dinamo-Poli-2-1În ultimul meci al etapei a 4-a, desfășurat luni pe stadionul Dinamo, echipa condusă de pe bancă de Mircea Rednic, Dinamo a câștigat cu 2-1, împotriva echipei Poli Timișoara.

În startul partidei, Dinamo a deschis scorul dintr-un penalty, transformat de Cosmin Matei, pentru ca numai după 4 minute, oaspeții egalează prin Robert Elek, în urma unui șut bine plasat din interiorul careului. Golul victoriei dinamoviste a fost marcat de Eddy Gnohere, cu un minut înainte de pauză.

În repriza secundă, am asistat la o cursă permanentă de egalare a timișorenilor, dar apărarea dinamovistă în frunte cu Cerniauskas și-a făcut datoria.

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "A fost un meci greu și pot spune că și noi ne-am făcut meciul greu. În prima repriză, în afară de golurile pe care le-am marcat, au fost singurele situații în care noi am fost periculoși, iar cei de la Timișoara au fost mult mai prezenți în joc și mai periculoși. Au controlat jocul și au ajuns cu mare ușurință în preajma careului nostru. În a doua repriză, jocul s-a mai echilibrat, noi am făcut un pressing mai sus. Cele 3 puncte obținute, sunt foarte importante, ținând cont de meciul care urmează".

De partea cealaltă, Dan Alexa, a spus: "Am dominat meciul de la un capăt la altul. Am avut foarte multe situații și din păcate, am luat golurile din două greșeli mari. Am început jocul de la 0-1, apoi am revenit repede și am egalat. Am controlat jocul în continuare și am luat gol din nou pe un contraatac. Sunt mulțumit de joc, poate că și Mircea Rednic a avut multă șansă astăzi. Plecăm fără niciun punct, dar evoluția noastră, ne dă multe speranțe pentru viitor".

După acest meci, Dinamo acumulează 8 puncte și urcă pe poziția a treia în clasament, la egalitate cu ASA și Steaua, care au tot câte 8 puncte, despărțite de golaveraj. Duminică va avea loc derby-ul Steaua- Dinamo pe Arena Națională, anunțând-use de pe acum un joc al orgoliilor și un spectacol în tribune al celor două galerii.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.