București, 03 Septembrie 2019

Dinamo învinge Sepsi în deplasare și urcă 3 locuri în clasamentul Ligii 1

../Imagini-007-2019/Vasvari-ratare

În epilogul etapei a 8-a, Sepsi OSK a întâlnit luni Dinamo, rezultatul final fiind 0-1, urmare a singurului gol marcat de Daniel Popa, cu 7 minute înaintea fluierului final al arbitrului Radu Petrescu.

Dinamo a reușit să lege două victorii consecutive, sub conducerea antrenorului Dusan Uhrin și să urce în clasament 3 locuri, ocupând poziția a 9-a, cu 9 puncte, în timp ce Sepsi a înregistrat primul eșec după 8 jocuri disputate, rămânând pe locul 8 în clasament cu același număr de puncte ca și Dinamo, despărțite de golaveraj.

Dinamo a meritat victoria, dorind-uși mai mult acest lucru, și-a creat mai multe și mai clare ocazii de gol. Ambele echipe au avut câte o bară, mai întâi Dinamo, în minutul 24, prin Neicuțescu și apoi Sepsi în minutul 76, prin Velev.

Autorul singurului gol, Daniel Popa, introdus în teren în minutul 61, din postura de rezervă, în locul lui Neicuțescu, a declarat după joc, la televiziunea Digi, următoarele: „Am avut foarte multe ocazii, dar cel mai important este că, am luat cele trei puncte și avem nevoie de puncte în continuare. Jocul echipei este în creștere, posibil că aveam nevoie de o schimbare de antrenor, dar și cu cei care am lucrat înainte a fost foarte bine. Părerea mea este că ne-a lipsit cel mai mult Dan Nistor. Prezența sa, a fost văzută și astăzi, prin pasele lui decisive, iar de trei etape de când a revenit a dat două goluri și trei pase de gol. Este un jucător cheie pentru noi și se vede.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Mihai-Roman-nr-28

 

Citește și: După eșecul cu Poli Iași de pe teren propriu, FCSB a adunat patru înfrângeri consecutive în Liga 1

Mai rău nici că se putea pentru FCSB, din primele șase etape disputate, FCSB a acumulat numai 4 puncte din 18 posibile și se clasează pe locul 11 în clasament...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X