Megamenu for Bootstrap
 


București, 05 Decembrie 2017

Dinamo învinge Sepsi în deplasare, scor 3-0 și se apropie de un loc de play-off

Sepsi-Dinamo-0-3-et-20

Avantajată și de jocul rezultatelor, când Astra și FC Viitorul au suferit eșecuri în deplasare, Dinamo se apropie la numai un punct de un loc de play-off, după victoria categorică obținută la Brașov cu Sepsi OSK, scor 3-0, în ultima partidă din etapa a 20-a, disputată luni.

Printr-un joc colectiv și o dăruire exemplară, elevii lui Vasile Miriuță nu aveau cum să piardă meciul, punctând încă din minutul 8, prin Adam Nemec. Ionuț Nedelcearu a majorat scorul în minutul 31, iar Salomao a marcat pentru 3-0, în minutul 79.

Gazdele au reclamat un penalty, neacordat, atunci când scorul era 1-0 pentru Dinamo, la o ținere în careu a lui Romera, asupra lui Claudiu Herea.

Atacantul echipei Sepsi, Patrick Petre, a declarat după înfrângerea severă administrată de fosta sa echipă, la postul TV Digi, următoarele: „Noi încercăm în fiecare săptămână, înainte de fiecare joc să ne antrenăm cât mai bine, dar când vine meciul, nu știu ce se întâmplă cu noi. A fost foarte frig, pe toată durata meciului, deabia acum mi-am revenit. Au fost condiții foarte grele de joc, terenul înghețat. Am încredere în colegii mei până la capăt, au mai rămas două meciuri și sperăm să le câștigăm și să reîncepem anul în forță. Dinamo este o echipă cu un lot puternic, valoros și sunt sigur că o să ajungă în play-off.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii