Megamenu for Bootstrap
 


București, 02 Mai 2017

Dinamo învinge FCSB, în derby-ul campionatului, scor 2-1

Faza-meci-Dinamo-FCSB-play-off

Prin victoria obținută de Dinamo, scor 2-1, în partida disputată luni, pe Arena Națională, lupta pentru titlu este dusă în ultimele două partide rămase de jucat, în trei!

FC Viitorul, poate câștiga titlul dacă învinge la Craiova și acasă în partida cu CFR. FCSB și Dinamo au șanse la titlu, depinzând de jocul rezultatelor, iar lupta se va da până în ultimul minut al etapei a 10-a, care se dispută duminică, de la aceiași oră.

Derby-ul de luni dintre cele două mari rivale, a fost unul cu de toate ingredientele. Fanii dinamoviști au aruncat cu role de hârtie în startul partidei, partida fiind întreruptă mai bine de 10 minute. Fazele de poartă au alternat de la o poartă la alta, iar în minutele de prelungire ale partidei, când scorul era 1-1, De Amorim comite fault în careu și Hanca transformă penalty-ul, astfel încât Dinamo termină în avantaj, 2-1 și relansează lupta pentru titlu.

Cea mai mare ocazie de gol a FCSB-ului, aparține lui Boldrin, în minutul 45, atunci când scorul era 1-0 pentru Dinamo. Din pasa excelentă a lui Alibec, Boldrin singur cu portarul Penedo, șutează pe lângă poartă!

Ca echipă considerată gazdă și având peste 30000 fani în tribune, Dinamo a căutat să-și intimedeze adversarul, ținta principală a fost Denis Alibec, care a fost dur faultat în nenumărate rânduri, acesta reușind să reziste până spre finalul partidei, când a fost înlocuit cu Gnohere.

Mijlocașul echipei Dinamo, Dan Nistor, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Suntem foarte bucuroși după această victorie, ne-am apropiat la două puncte de cei de la Steaua și de Viitorul și vor fi două etape foarte disputate pe acest final de campionat! Pentru noi a fost un derby și pentru noi rămâne Steaua, chiar dacă au problemele pe care le au cu cei de la armată. Eu zic că a fost un derby frumos și de acum încolo, sperăm la campionat."

"Țin să mulțumesc acestor minunați fani, care practic sunt unici în România și cred că și în Europa! Arbitrajul lui Ovidiu Hațegan, cred că a fost destul de corect. Secretul nostru este grupul. Suntem o familie unită și sperăm să facem lucruri minunate împreună", a mai spus Dan Nistor în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii