Megamenu for Bootstrap
 


București, 27 August 2017

Dinamo învinge FC Voluntari, scor 3-1, într-un meci din etapa a 8-a, al Ligii 1

Voluntari-Dinamo-1-3-et-8

Dinamo a reușit să se impună în partida considerată în deplasare, disputată sâmbătă cu FC Voluntari, sor 3-1, practic pe un teren neutru, stadionul Nicolae Dobrin din Pitești.

Dinamo a deschis scorul în minutul 7, prin Paul Anton, dintr-un penalty controversat, acordat de centralul Marius Avram, obținut de Adam Nemec, la un presupus fault al lui Mihai Popescu. Tot din penalty, FC Voluntari avea să marcheze golul egalizator, în minutul 53, obținut de Petre Ivanovici și transformat de Mihai Voduț. Filipe Nascimento a marcat pentru 2-1, din lovitură liberă, iar Diogo Salomao a marcat pentru 3-1, în minutul 60, din pasa excelentă a lui Valentin Costache.

Antrenorul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat după meciul pierdut cu Dinamo, la televiziunea Digi, următoarele: „Rezultatul din această seară m-a nemulțumit. Am trecut printr-o perioadă grea. Bine că urmează această pauză de două săptămâni, în care sper să reglez ce se poate regla. Am revenit acolo unde eram atunci când am revenit antrenor. În urma rezultatelor slabe din ultima perioadă, echipa este cu moralul la pământ. Am făcut din nou multe greșeli individuale, iar când joci împotriva unei echipe care și-a propus titlul de campioană și faci astfel de greșeli, te taxează.”

„N-am apucat să joc de la egal la egal cu Dinamo, pentru că, am început de la 0-1. Repriza secundă, am început-o bine, am pus presiune pe Dinamo, în jumătatea lor, a venit și golul, după care, inexplicabil ca după câteva minute să marcheze golul doi și s-a scris istoria acestui joc! Lucrul care m-a deranjat cel mai tare în această seară, a fost la pauză când am discutat cu Marius Avram și l-am întrebat dacă a revăzut faza penalty-ului, la care mi-a răspuns, cu foarte multă ironie și sfidare, că da și crede în continuare că Popescu i-a dat peste picioare lui Nemec”, a mai adăugat Claudiu Niculescu, în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii