București, 27 Noiembrie 2016

Dinamo învinge FC Voluntari, scor 2-1, într-o partidă disputată la Giurgiu

Voluntari-Dinamo-1-2-etapa-17

Deși și-au făcut stadion, cu nume de fost jucător stelist, echipa din Voluntari a ales să joace meciul cu Dinamo, programat sâmbătă, tocmai la Giurgiu. Au crezut că astfel, vor scăpa de fanii lui Dinamo. Cei câteva sute de fani dinamoviști au luat loc în țarcul special amenajat din tribunele stadionului giurgiuvean și nu au creat probleme în timpul meciului.

Prima repriză practicată de cele două echipe, a fost una slabă, fără ocazii de gol de ambele părți. După pauză, am asistat la cu totul altceva. În startul acestei reprize, Dinamo a avut o dublă ocazie de gol, într-un minut, prin Hanca și Ceccarelli.

Dan Nistor obține penalty ('64), în urma unui fault în careu comis de Lazăr, transformat de Gnohere, cu emoții.

Adrian Bălan reușește să egaleze, în urma unui șut bine plasat din 8 metri, ('77).

Noul intrat în minutul 68, Gabriel Deac, a fost nevoit să părăsească terenul cu piciorul rupt, în minutul 84 și pus în atele de medici, în urma unui contact involuntar cu Ceccarelli.

În ultimul minut al meciului, Rotariu marchează golul victoriei, cu o splendidă lovitură de cap, în urma centrării lui Hanca, din corner.

După acest rezultat, Dinamo ocupă locul 6, cu 26 puncte și așteaptă derby-ul cu Steaua de miercuri, mai încrezători, iar FC Voluntari, locul 8, cu 21 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 




Site-ul folose?te cookie-uri. Prin continuarea navigării sunte?i de acord cu utilizarea acestor informa?ii ?i cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am în?eles

Pentru detalii