Megamenu for Bootstrap
 


București, 17 Aprilie 2017

Dinamo învinge FC Viitorul, scor 2-1 și își consolidează poziția a treia din clasament

Gol-Hanca-meci-Dinamo-Viitorul-2-1

Duminică, pe stadionul Dinamo, într-un meci al etapei a 6-a, din play-off-ul Ligii 1, Dinamo a învins la limită, scor 2-1 pe FC Viitorul, apropiind-use la numai două puncte de locul doi, ocupat de FC Viitorul.

Pentru echipa antrenată de Cosmin Contra, Sergiu Hanca a realizat o dublă, în minutele 68 și 74, în timp ce golul echipei antrenate de Gheorghe Hagi, a fost realizat de fostul dinamovist George Țucudean, în minutul 78.

La jumătatea reprizei secunde, în echipa FC Viitorul, și-a făcut apariția fostul dinamovist George Țucudean, sub fluierăturile fanilor dinamoviști prezenți în tribune. Țucudean avea să marcheze pentru noua sa echipă, peste numai câteva minute, într-un stil de atacant veritabil.

Cu câteva minute înaintea finalului de meci, atunci când Dinamo conducea cu scorul de 2-1, Romera este faultat la marginea careului și arbitrul de centru Horațiu Fesnic, în loc să acorde lovitură liberă pentru Dinamo, îi acordă cartonașul galben lui Romera pentru simulare!

Autorul dublei pentru echipa Dinamo, Sergiu Hanca, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: "Sunt foarte fericit că, în sfârșit am reușit să-i batem pe cei de la Viitorul, pentru că toată lumea ne zicea, chiar și ei ziceau că nu avem cum să câștigăm în fața lor. Uite că, am demonstrat că putem câștiga și sunt foarte fericit că ne-am apropiat la două puncte de ei și am luat o opțiune serioasă pentru locul doi."

Întrebat ce a schimbat Dinamo față de ultimul meci disputat în acest an aici cu Viitorul, atunci când a pierdut, cu 2-1, Hanca a spus: "Cred că atitudinea și am fost mult mai atenți, pentru că atunci, când am pierdut la începutul anului, au fost două neatenții. Acum am fost mult mai atenți și am luat cele trei puncte. Astăzi am jucat ca o echipă mare și sunt foarte fericit că am câștigat."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii