București, 14 August 2018

Dinamo învinge FC Viitorul, scor 1-0 și se află la un punct în spatele liderului, CFR Cluj

Dinamo-Viitorul-1-0-et-4

Luni, în ultima partidă a etapei a 4-a din Liga 1, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo a reușit o victorie la limită, scor 1-0, cu FC Viitorul, urmare a golului marcat de Mahlangu, în minutul 34, după o pasă excelentă, primită de la Daniel Popa.

La FC Viitorul, antrenorul Gheorghe Hagi, suspendat pentru acest meci, nici nu a fost prezent în tribune, iar rezultatul s-a văzut în evoluția echipei, care a jucat șters, făcând eforturi deosebite în apărare pentru a contracara acțiunile de atac ale elevilor lui Florin Bratu.

S-au făcut remarcați de la Dinamo, autorul golului Mahlangu și Daniel Popa, în timp ce, de la FC Viitorul, a fost remarcat olandezul De Nooijer, pe lângă care, nu prea s-a trecut.

După această partidă, Dinamo cu 7 puncte, trece pe locul 4, la egallitate de puncte cu FCSB și la numai un singur punct în spatele liderului CFR Cluj. Duminică, în derby-ul etapei a 5-a, Dinamo se va deplasa la Cluj, pentru partida cu CFR.

Antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: „A fost un meci pe care l-am pregătit foarte bine și pe care, jucătorii mei, l-au interpretat foarte bine pe teren și sunt mândru de lucrul acesta. Am jucat în primul 11, cu 4 jucători sub 21 de ani, cu un debutant, care a făcut un joc formidabil astăzi, mă refer la Denis Ciobotariu, iar ceilalți, s-au subordonat d.p.v. tactic la tot ce le-am transmis. A fost un joc în care au fost minute în care am suferit, de sacrificiu, dar aveam nevoie foarte mare, de această victorie. Cred eu că, în această seară, nu am dat prea multe șanse, celor de la Viitorul.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Viitorul-Vitesse-2-2

 

Citește și: FC Viitorul a terminat la egalitate meciul cu Vitesse, în prima manșă a turului 2 din Europa League

Joi, în prima manșă a turului al doilea din Europa League, FC Viitorul a terminat la egalitate, scor 2-2, pe propriul teren, cu echipa din Olanda, Vitesse...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X