Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 15 Februarie 2016.

Dinamo învinge FC Botoșani și trece pe locul secund în clasament

Dinamo-Botosani, 1-0 Dinamo învinge FC Botoșani, scor 1-0, urmare a golului marcat în minutul 27, de jucătorul Valentin Costache, de numai 17 ani, introdus titular de antrenorul Mircea Rednic.

După golul marcat duminică, Valentin Costache, nu știa ce să mai facă și primul lucru a fost să-și caute părinții, aflați în tribună și să se bucure.

Botoșenenii profită de startul mai ezitant al dinamoviștilor și Hadnagy în minutul 8, șutează din afara careului, puțin pe lângă poarta lui Cerniauskas. După aproximativ 10 minute de la ocazia lui Hadnagy, dinamoviștii se apără cu greu blocând două situații consecutive de gol, prin Martinus și Hadnagy.

Golul din 8 metri al lui Costache, a venit în urma unei faze fixe și a unei recentrări a lui Puljic. După primirea golului, botoșenenii păreau resemnați de soarta partidei, acțiunile de atac au scăzut. Singurul atacant care a mai pus câteva probleme minore la poarta dinamoviștilor, a fost Martinus.

Valentin Costache Autorul golului, Valentin Costache, emoționat, a declarat după meci la Digi Sport, următoarele: "Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine, familiei mele. A fost un meci greu, îmi pare bine că am ajutat echipa și am marcat. Este al doilea meci la prima echipă și primul în care am marcat. Asta înseamnă un pas înainte și trebuie să muncesc mai mult, să îmi doresc mai mult și sper să fie totul bine".

Antrenorul dinamoviștilor Mircea Rednic a spus: "Ne bucurăm pentru victorie în primul rând, nu ne-a fost ușor, am întâlnit o echipă bine organizată. Noi mai mult nu puteam să scoatem de la meciul acesta, ținând cont de absențele pe care le-am avut. Jucătorii care au intrat, mă bucur că pot să mă bazez pe ei".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.