Megamenu for Bootstrap
 


București, 07 Mai 2017

Dinamo învinge CFR și trece pe primul loc în clasament!

Cristi-Bud-sut-cu-capul

Într-un meci al etapei a 9-a, din play-off-ul Ligii 1, disputat sâmbătă la Cluj, Dinamo reușește să se impună cu scorul de 3-0, sprijinită de peste 5000 fani, veniți din București, ocupând întreaga peluză.

După acest succes, Dinamo urcă pe prima poziție a clasamentului, cel puțin pentru o zi, cu 39 puncte, așteptând rezultatele celorlalte echipe contracandidate la titlu: FCSB și FC Viitorul. La egalitate de puncte, Dinamo are avantajul meciurilor directe cu cele două contracandidate la titlu și presiunea pe acestea este de acum enormă, în ultimele două jocuri, pe care le mai au de disputat!

Portarul echipei CFR Cluj, fostul dinamovist Traian Marc, a gafat la primul gol al dinamoviștilor din minutul 50, scăpând mingea din mână, tocmai în picioarele lui Filip, seria gafelor începând încă din prima repriză.

Golul lui Hanca din minutul 87, a fost cel mai frumos al meciului, după o acțiune personală în careul clujenilor, finalizată cu șut pe colțul lung din 10 metri.

Autorul celui mai frumos gol al serii, dinamovistul Sergiu Hanca, a declarat după meci, la postul TV, Digi Sport, următoarele: "Este un sentiment foarte plăcut, fiind pentru prima oară, după mult timp, în care suntem pe locul întâi. Este adevărat că, celelalte echipe, au un meci mai puțin, dar cred că au o presiune foarte mare, după această victorie a noastră, pentru că, sunt nevoite să câștige. Sunt foarte fericit, pentru că știam că aici la CFR, este un teren pe care câștigi foarte greu."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii