București, 18 Noiembrie 2016

Dinamo învinge Astra, scor 5-2 și se califică în semifinalele Cupei Ligii Adeplast

Astra-Dinamo-2-5-Cupa-Ligii

Joi, în meciul restanță din sferturile Cupei Ligii Adeplast, disputat la Giurgiu, Dinamo câștigă cu scorul de 5-2, după 120 de minute de joc și va disputa dubla cu Steaua din semifinalele competiției.

Dinamo a condus de fiecare dată, iar după 90 de minute scorul a fost egal, 2-2. Au fost 3 eliminări, de la Dinamo, Vali Lazăr în minutul 80, iar de la Astra, Fabricio, minutul 102 și Nicoară, minutul 107.

Golurile au fost marcate de Vali Lazăr, minutul 14, Palic, minutul 52, Daniel Popa, minutul 91, Hanca, minutele 102 (pen) și 115, pentru Dinamo, respectiv Alibec, minutul 48 și Budescu, minutul 69 (pen), pentru Astra.

De la Dinamo s-au făcuut remarcați portarul Brănescu, Hanca și Daniel Popa, în timp ce de la Astra, Alibec și Budescu, în primele 90 de minute.

Autor unui gol, dinamovistul Daniel Popa, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: "Mă bucur că am marcat și că am reușit să-mi ajut echipa să câștige acest meci, care este un meci important pentru noi. Avem nevoie de trofee și chiar este important și pentru mine și pentru club. Îmi place această competiție, sper să câștigăm și cu Steaua, să învingem și în finală și să luăm Cupa. Am avut emoții la 2-2, mai ales că eram cu un om în minus, am marcat repede și am reușit să câștigăm."

"Am avut o primă pentru acest meci, acum o să ne intre în cont. Antrenorul vorbește mereu cu mine și îmi spune că o să-mi vină și mie rândul. Muncesc mult la antrenamente și de acum încolo aștept să marchez și în campionat, că n-am marcat până acum", a spus în încheiere Daniel Popa.

Autor, Alexandru Neață