Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 18 Aprilie 2016.

Dinamo învinge ASA, scor 1-0 și se apropie la două puncte de Steaua

Dinamo-ASA, 1-0Prin victoria din play-off a echipei Dinamo, în partida cu ASA Tg. Mureș, scor 1-0, disputată duminică pe Arena Națională, o apropie la numai două puncte de Steaua.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Dorin Rotariu, în minutul 52, în urma unei lovituri libere de la 20 metri, acordate în urma unui henț intenționat al lui Balaur, care de altfel, a fost și eliminat de arbitrul Adrian Cojocaru.

Dinamo a început în forță meciul, iar în urma unei faze fixe, Lazăr a trimis în bara transversală.

Autorul golului, Dorin Rotariu, a declarat după meci pentru televiziunea Digi, următoarele: "Obiectivul nostru este podiumul și câștigarea fiecărui meci. Mă bucur că am câștigat. Din punctul meu de vedere, meritam să câștigăm și cu Steaua. Punctele din această seară sunt foarte importante. Acum trebuie să ne revenim și să câștigăm în Cupă. Cei de la ASA, deși au jucat în minus, este totuși o echipă cu experiență, cu jucători de valoare".

Antrenorul echipei ASA, George Ceorceri, a declarat: "Alergăm după prima victorie și din păcate nu am reușit nici de data aceasta. Am încercat să jucăm mai avansat, mai curajos, reușind pe alocuri să ținem pe dinamoviști la distanță de poarta noastră, dar noi nu am reușit să ne creăm situații de gol. La faza golului, a fost o neglijență a noastră, întrucât l-au prins pe Balaur între doi dinamoviști și nu a mai avut ce să facă".

"Mutu se pregătește ca antrenor și încearcă mereu să învețe. Dacă va mai evolua în echipă, depinde numai de sănătatea lui", a mai adăugat George Ceorceri.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.