logo logo
Fotbal flash

Dinamo este ca și promovată în Liga 1, după ce a învins cu sorul categoric de 6-1, FC Argeș

30 mai 2023

 

Card image

Manșa tur a barajului de promovare/menținere în Liga 1, dintre Dinamo și FC Argeș, disputată luni pe Arena Națională, în prezența a aproximativ 30 mii de spectatori, s-a încheiat cu scorul de 6-1, în favoarea dinamoviștilor, care sunt la un pas de promovare în Liga 1.

Fanii dinamoviști au creat o atmosferă incredibilă, susținând-uși favoriții încă din primul minut, iar jucătorii intrpduși în teren de antrenorul Ovidiu Burcă, nu i-au dezamăgit, jucând cu multă încredere și determinare, făcând un adevărat spectacol, cu goluri care mai de care, mai frumoase.

Victoria dinamoviștilor, a fost facilitată și de frământările din sânul echipei piteștene, iar după declarația lui Calcan, sunt două tabere, una a jucătorilor din străinătate și una a celor autohtoni. Probabil că această ruptură dintre jucători, nu este de câteva zile, fiind mult mai veche, iar ultimii antrenori veniți la echipă, n-au reușit să se impună și să evite asemenea situații.

Pentru Dinamo, au marcat Quentin Bena, '15; Gorka Larrucea, '25; Alexandru Pop, '28; Lamine Ghezali, '41; '62 și Daniel Iglesias, '56, în vreme ce singurul gol al echipei FC Argeș, a fost marcat de Mario Zebic, '56. FC Argeș putea să mai înscrie în minutul 81, prin Andrei Șerban, în urma șutului puternic din afara careului, mingea nimerind bara transversală.

Din minutul 64, FC Argeș a evoluat în inferioritate numerică, după ce, Kevin Koubemba primește al doilea cartonaș galben și automat pe cel roșu, fiind eliminat. Foarte nervos după eliminare, Koubemba, își aruncă tricoul pe jos în drumul spre vestiare.

Returul acestei duble manșe este priogramat să se dispute pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, la data de 03 iunie, începând cu orele 21:00.

Declarația antrenorului echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, după victoria cu FC Argeș

După victoria clară cu FC Argeș, scor 6-1, antrenorul echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A trecut doar prima parte, mai avem returul, trebuie să rămânem echilibrați și cu picioarele pe pământ. Din patru reprize, am câștigat două și mai sunt două reprize de jucat. O să am în față o săptămână destul de dificilă, pentru că, succesul este tot mai greu de gestionat. Încă nu am realizat nimic. A fost o seară frumoasă, iar ce mă bucură din nou, este că oamenii au venit alături de noi, ne-au transmis o energie fantastică. La final, toată lumea a plecat fericită acasă. Nu o să fie deloc ușor returul de la Pitești, au și ei orgoliu, sunt niște jucători care au CV-uri importante.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Secretele bonusurilor fără depunere de la casino online

 

Card image