București, 31 Octombrie 2019

Dinamo este a 5-a echipă calificată în optimile Cupei României, după ce a trecut de Foresta Suceava

../Imagini-008-2019/Robert-Moldoveanu-foarfeca

După victoria clară cu scorul de 4-0, cu echipa din Liga a 3-a, Foresta Suceava, în partida din optimile Cupei României, disputată miercuri la Suceava, Dinamo se alătură celorlalte 4 echipe calificate până în acest moment în sferturile de finală- FCSB, Hermannstadt Sibiu, Academica Clinceni și Petrolul Ploiești.

Golurile echipei antrenate de Dusan Uhrin, pe stadionul Areni din Suceava, au fost realizate de Ricardo Grigore, 9; Slavko Perovic, 62; 87 și Robert Moldoveanu, 70.

Deși în prima repriză, Dinamo a încheiat-o cu scorul de 1-0, a mai beneficiat de un șut în bară, prin Moldoveanu în minutul 30, Foresta Suceava a avut câteva ocazii clare de gol prin Alex Marin, minutele 9, 14 și 38. La prima ocazie, a respins Nistor de pe linia porții, iar la celelalte, Straton și-a salvat echipa.

Repriza secundă a fost la discreția dinamoviștilor, diferența de valoare și-a spus cuvântul, formația gazdă probabil a cedat atât fizic cât și tactic, iar publicul spectator prezent în număr de peste 7000, a început să părăsească stadionul cu câteva minute bune înaintea finalului de meci.

Atacantul echipei Dinamo, Robert Moldoveanu, a declarat după victoria cu Foresta Suceava, la televiziunea Digi, următoarele: „Sunt bucuros că ne-a ieșit jocul și că mergem mai departe în Cupă pentru meciul viitor. A fost o atmosferă foarte frumoasă și Foresta este o echipă care pune probleme, dar după ce am dat primul gol, au venit celelalte și ne-am făcut jocul ușor. Nu contează cu cine vom juca în sferturi, dar chiar m-aș bucura dacă am juca cu Petrolul să mă reîntâlnesc cu ceilalți colegi cu care am jucat în iarna trecută.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Alexandru-Mitrita-nr-20

 

Citește și: Pentru Naționala României, calificarea directă la turneul final al EURO 2020, mai este doar teoretic posibilă

După rezultatele înregistrate marți în grupa F, a preliminariilor Campionatului European din 2020, Naționala României mai are decât șanse teoretice...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X