București, 08 Noiembrie 2015.

Dinamo egalează Steaua la puncte și îi așteaptă în derby-ul din etapa următoare

Timisoara-Dinamo-0-1După înfrângerea categorică de pe teren propriu, administrată de FC Viitorul, în etapa precedentă, scor 5-1, Dinamo a reușit să vină cu toate punctele de la Timișoara, în meciul din cadrul etapei a 17-a, disputat sâmbătă.

Meciul de pe Bega, a fost pe cale să nu se dispute, întrucât ceața densă de la ora de start a meciului, făcea ca vizibilitatea să fie redusă și avea să persiste pe toată durata meciului.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 56, de Essombe, datorită unei gafe de proporții a portarului Kirschstein. Acesta vrând să controleze un balon cu piciorul la 10 metri de poartă, își îndepărtează cam mult balonul, iar Essombe, speculează și trimite în poarta goală.

După primirea golului, gazdele au avut câteva ocazii de a egala, însă portarul Cerniauskas a fost la post de fiecare dată.

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, bucuros de victorie, a declarat după meci la televiziunea Digi Sport următoarele: "Am obținut 3 puncte foarte importante, ținând cont de condițiile în care s-a jucat. Nu pot decât să-mi felicit jucătorii. De joc nu prea sunt mulțumit, întrucât am așteptat. În prima repriză, am avut câteva contraatacuri în care n-am reușit să marcăm. Aveam nevoie de aceste 3 puncte, ținând cont de rezultatele ultimelor meciuri. Mai ales înaintea meciului cu Steaua, acesta este un obiectiv pe care l-am realizat. Avem două săptămâni la dispoziție ca să pregătim foarte bine meciul cu Steaua. Matei și Marc au câte 4 cartonașe și nu vor evolua cu Steaua".

De partea cealaltă, Florin Marin a declarat: "Rezultatul este mincinos, jocul a fost controlat în totalitate de noi. A intervenit acea eroare a lui Kirschstein, care a decis soarta partidei. A fost o greșeală, care rar se vede pe terenurile de fotbal. Ceața a pus probleme ambelor echipe, vizibilitatea a fost redusă. În meciul de azi, ne-au lipsit 5 jucători de bază, datorită accidentărilor".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.