București, 18 Octombrie 2016

Dinamo câștigă un singur punct, în ultimele 4 etape

Dinamo nu trece printr-o perioadă tocmai bună, în ultimul timp! După ce a pierdut în deplasarea de la Severin, scor 2-1, cu CSU Craiova, în ultimul meci din etapa a 12-a, a reușit performanța negativă, de a pierde trei meciuri consecutive și de a acumula numai un singur punct din 12 posibile, în ultimele 4 meciuri. În acest moment, ocupă locul 8 în clasamentul Ligii 1, loc de play-out.

Golurile din meciul de la Severin, au fost marcate de Andrei Ivan, minutul 56 și Ionuț Briceag, minutul 71, pentru CSU Craiova și respectiv Hanca, minutul 62, pentru Dinamo. CSU Craiova a mai avut o mare ocazie de gol prin Madson, care a trimis balonul în bară, în minutul 67.

Adrian Mutu, noul Director General al echipei Dinamo, a declarat după acest eșec la televiziunea Digi, următoarele: "Cu toate acestea, n-a fost să fie, băieții au încercat, au alergat, s-au zbătut, dar nu s-au ridicat la nivelul jocului. Suntem în criză de rezultate! Suntem Dinamo București și bineînțeles că ne așteptăm la mai mult, vrem mai mult. Băieții sunt datori, știu lucrul acesta și ne așteptăm ca acest meci să fie ultima sincopă și să începem să ne revenim, pentru că deja suntem pe un loc în clasament, care nu ne convine deloc".

"După meci, chiar am fost la brigada de arbitrii, i-am felicitat, pentru că au arbitrat foarte bine, chiar dacă n-a fost un meci ușor. Nici noi și nici Craiova, n-avem de ce să ne plângem în urma acestui arbitraj", a mai spus Adrian Mutu, în încheiere.

Autor, Alexandru Neață