Megamenu for Bootstrap
 


București, 06 Aprilie 2017

Dinamo câștigă cu scorul de 2-0, meciul cu CFR Cluj, din play-off-ul Ligii 1, etapa a 4-a

Rivaldinho-primul-gol-la-Dinamo

Miercuri, pe Arena Națională, în prima partidă a etapei a 4-a, din play-off-ul Ligii 1, Dinamo s-a impus cu scorul de 2-0, împotriva echipei CFR Cluj, urmare a golurilor marcate în prima repriză de Adam Nemec ('21) și Rivaldinho ('42).

Partida a avut ritm, calitate, arbitrajul lui Alexandru Tudor a fost unul bun, iar Dinamo a fost echipa care și-a dorit mai mult victoria.

Dacă în prima repriză, CFR Cluj s-a lăsat dominată, fapt consemnat și de tabela de marcaj, în cea de-a doua parte a jocului, au avut trei situații de a reduce din scor, prin Omrani ('62), Liviu Antal ('76) și Dan Roman ('84).

După meci, antrenorul dinamoviștilor, Cosmin Contra a declarat la televiziunea Digi, faptul că acest meci a fost unul cu multă determinare din partea elevilor săi de la un capăt la altul al meciului, spunând: "Victoria noastră a venit împotriva unei echipe, poate cea mai în formă din play-off, cu niște jucători extraordinari. Astăzi, am făcut unul dintre cele mai bune meciuri de când sunt antrenor, din minutul 1 până în 90. Am început foarte bine meciul, am interpretat foarte bine ce trebuia să facem astăzi. Am hotărât să jucăm cu două vârfuri în seara asta, cu Rivaldinho și cu Nemec. Ne-a ieșit acest lucru, cu Mahlangu și Palic la mijlocul terenului. Patrick Petre a intrat foarte greu în joc, dar a făcut efort până la urmă. Am avut 2-0 repede și după care, normal, când am avut de suferit, am suferit. Vreau să felicit jucătorii, pentru că este victoria lor și mă bucur că astăzi, am văzut acel spirit de care am vorbit întotdeauna. Mă bucur de atitudinea lui Nemec și a lui Rivaldinho, în afară de goluri, au muncit enorm."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii