Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 18 Iulie 2015.

Dinamo câștigă cu 1-0, meciul cu CSU Craiova, din etapa a doua

Dinamo-CSU_Craiova-1-0Cu patru minute înainte de fluierul final, Dorin Rotariu a reușit să marcheze și să aducă toate cele trei puncte echipei sale!

Cu un portar, Bălgrădean, neinspirat, cu o apărare visătoare și un atac ineficient, elevii lui Sorin Cârțu și Emil Săndoi, au plecat din Groapa din Ștefan Cel Mare, fără nici un punct în partida disputată vineri.

Imprudența lui Vătăjelu din minutul 11, atunci când a faultat în careu pe Nedelcearu, putea să fie sancționată cu penalti de centralul Istvan Kovacs.

Modul superficial cum au tratat meciul elevii lui Cârțu, este cel mai clar edificat în minutul 27, atunci când la o lovitură liberă de la 20 metri, Ferfelea a tras slab și nehotărât în zid.

Sorin Cârțu, unul din cei doi tehnicieni ai oltenilor, a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "Ca să ajungem la minge, ne trebuia mărimea 44 la picior, noi aveam 43, sau în loc de 1,76 metri ne trebuia 1, 77 metri, vedeți am fost și noi destul de aproape de a marca! Sunt dezamăgit de rezultat dar nu de jocul echipei. Una peste alta, când primești gol cu câteva minute înainte de final, înseamnă ghinion, iar dacă marchezi este șansă. Astăzi ne-a lipsit 4 jucători, nu am avut un mijlocaș central cu profil defensiv".

Dorin Rotariu, autorul singurului gol a spus: "Aveam nevoie de această victorie, mai ales împotriva unei echipe bune, o echipă de tradiție, de derby, pe care Dinamo a avut-o dea lungul anilor. Important este că am luat cele trei puncte, care ne aduce moral, încredere și liniște. Sper să înscriu cât mai mult, să ajut echipa, pentru că asta este de datoria mea față de colegi și de club și suporteri".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.