Megamenu for Bootstrap
 


București, 21 Mai 2017

Dinamo câștigă Cupa Ligii Adeplast, depășind ușor Poli Timișoara, scor 2-0

Nemec-finala-Cupei-Ligii

În fața a peste 12000 fani dinamoviști, Arena Națională a găzduit sâmbătă finala Cupei Ligii Adeplast, dintre Poli Timișoara și Dinamo București, încheiată cu victoria dinamoviștilor, scor 2-0, ambele goluri fiind realizate de Adam Nemec.

Poli Timișoara și-a trimis în teren o echipă lipsită de mulți titulari, fiind astfel o pradă ușoară pentru "câini", pe motiv că și-i menajează pentru meciul din play-out cu Pandurii, din cadrul etapei a 11-a, ce va avea loc marți.

Finala a lăsat de dorit din punct de vedere al organizării, de către Liga Profesionistă de Fotbal. În primul rând, data programării, a fost prost aleasă, în timpul desfășurării finalului campionatului, deși a fost fixată cu mult timp în urmă. În altă ordine de idei, trofeul nu a fost înmânat de niciun oficial al LPF-ului, dinamoviștii practic și l-au luat singuri de pe masă!

Prin dubla realizată de slovacul Adam Nemec, în minutele 6 și 26, putem spune că este jucătorul meciului! Nu se știe în ce măsură Dinamo îl va păstra și în viitorul sezon, dar dacă îl va păstra și își va mai completa lotul cu câțiva jucători valoroși, va fi o candidată serioasă la titlul de campionaă al viitoarei ediții!

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat după câștigarea finalei Cupei Ligii, la postul TV Digi, următoarele: "Simt o bucurie enormă, în primul rând pentru jucători, pentru că este meritul lor și pentru că am putut să pun și eu un pic, umărul la câștigarea acestui trofeu. Am apucat doar să fiu pe bancă la semifinala retur cu Steaua și la această finală. Până la urmă, ei au dus tot greul în tot acest an, iar un mare merit îl au și foștii antrenori. Mulți dintre jucători sunt la primul trofeu câștigat și sper să le fi deschis apetitul, pentru anul următor, să câștigăm mai multe trofee."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii