Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 16 August 2016.

Dinamo așteaptă derby-ul cu Steaua, din postura de lider al clasamentului

Ivanovici-gol-cu-Dinamo Luni, în ultima partidă a etapei a 4-a, Dinamo a întâlnit pe propriul teren pe FC Voluntari, meci pe care l-au câștigat cu scorul de 3-1 și a trecut pe prima poziție a clasamentului.

În minutul 27, Dinamo conducea deja cu 3-0 și se punea problema numărului de goluri pe care putea să le mai încaseze ilfovenii. Hanca a fost autorul a două pase de gol, cea din minutul 12, atunci când Dinamo a deschis scorul prin Gnohere și la golul trei din minutul 27, marcat de Lazăr. Steliano Filip a marcat în minutul 17, cu un șut pe colțul lung bine plasat.

Pentru Voluntari, a marcat Ivanovici, cu un șut puternic din interiorul careului, în ultimele secunde ale meciului. Tot Ivanovici, a ratat deschiderea scorului în minutul 3, atunci când scăpat singur spre poartă, s-a opus portarul Brănescu.

Cu zece minute înainte de pauză, Florin Cernat a trimis balonul în bară, din lovitură liberă de la 20 metri.

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat după meci la televiziunea Digi următoarele: "Putea să fie un meci mult mai greu pentru noi, pentru că prima ocazie a meciului au avut-o Voluntariul prin Ivanovici, din pasa lui Cernat. Știam că Cernat se retrage și cei doi mijlocași laterali vor intra în centru. Se mai întâmplă, am început destul de prost jocul, dar la prima ocazie avută, am încsris și ne-am făcut meciul ușor".

"A fost o bună repetiție, sunt trei puncte în joc și toată lumea de la Dinamo se gândește la ce urmează sâmbăta care vine. Știți că un meci cu Steaua este special și dacă îl câștigăm, vom fi pe primul loc, asta ne dorim", a mai spus în încheiere Ioan Andone.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.