București, 29 Septembrie 2018

Dinamo a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Sepsi OSK, în primul meci al etapei a 10-a

Dinamo-Sepsi-0-0-et-10

Vineri, pe terenul din Ștefan cel Mare, echipa Dinamo, cu noul antrenor pe bancă, Claudiu Niculescu, nu a reușit decât un rezultat de egalitate, cu Sepsi și rămâne deocamdată pe locul 10 în clasament.

Claudiu Niculescu, nu a apucat să facă decât un antrenament de când a fost instalat pe bancă, întrucât marți a avut meciul de Cupă de la Galați, cu Dacia Unirea Brăila, pe care l-a câștigat cu scorul de 3-1.

Prima repriză a fost una destul de slabă din punct de vedere tehnic, al celor două echipe, asistând la un singur șut pe poartă și acela destul de modest, al celor din Sfântu Gheorghe. În repriza secundă, lucrurile s-au mai schimbat, Dinamo și-a creat mai multe ocazii, toate ratate, în schimb Sepsi s-a apărat ermetic, portarul Niczuly a fost destul de inspirat în intervenții.

În timp ce Dan Nistor a avut o evoluție modestă, mijlocașul Salomao, a avut o evoluție excelentă și numai intervențiile lui Niczuly, au împiedicat ca mingea să intre în plasă. Astfel, Salomao a avut ocazii de gol în minutele 52, 57 și 77. Oaspeții au avut o singură ocazie clară de gol, prin Tandia, în minutul 75, iar portarul Penedo a fost la post.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Dinamo-Astra-1-2-et-8

Citește și: Cu Alibec în mare vervă de joc, Astra învinge în deplasare Dinamo, scor 2-1

Vineri, pe Ștefan cel Mare, Dinamo a pierdut cu scorul de 2-1, meciul din cadrul etapei a 8-a, cu Astra Giurgiu, în care cel mai bun jucător de pe teren...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X