Megamenu for Bootstrap
 


București, 28 Iulie 2017

Dinamo a scos un egal prețios, scor 1-1, cu echipa spaniolă Athletic Bilbao

Dinamo-Athletic-1-1

Stadionul Arena Națională, cu peste 30 mii fani dinamoviști în tribune, a găzduit joi meciul din prima manșă a turului 3 preliminar din UEFA Europa League, dintre Dinamo și Athletic Bilbao, încheiat cu o remiză, scor 1-1.

Prima repriză a aparținut oaspeților, care au reușit să și marcheze prin Aymeric Laporte, în minutul 21. În cea de-a doua parte a meciului, Dinamo, împinsă de la spate de fanii din tribune, a reușit să închidă culoarele spre poarta lui Penedo, dar și să egaleze, în minutul 54, prin golul de nota 10, al lui Rivaldinho, în urma unui șut puternic din 25 metri.

De precizat că, autorul golului dinamoviștilor, Rivaldinho, a fost introdus în teren de antrenorul Cosmin Contra, după pauză, în locul lui Azer Busuladic și că, în tribune a fost prezent, tatăl acestuia, fosta glorie a fotbalului brazilian, Rivaldo.

Tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat după meci, la postul public de televiziune, TVR 1, următoarele: „M-am speriat în primele 20 de minute, pentru că am început meciul foarte temători. După 5 ani de zile, debutul în Europa League, împotriva unei echipe ca Athletic Bilbao, a făcut ca jucătorii să aibe teamă de a face un joc bun, de a juca fotbal așa cum s-a întâmplat în a doua repriză. După 20 de minute și după golul marcat de ei, echipa a ieșit la joc. La pauză am făcut și schimbarea cu Rivaldinho, pentru că, nu aveam nimic de pierdut și aveam nevoie de prezență mai multă lângă Nemec. Sunt un antrenor fericit în seara asta, pentru că băieții au dat tot ce au avut mai bun și în majoritatea timpului din a doua repriză, am dominat pe Athletic din toate punctele de vedere.”

„Calificarea va fi foarte grea de realizat, suntem realiști, dar după ce am văzut în a doua repriză, dacă suntem capabili în retur să nu ne domine emoțiile și vom încerca să jucăm așa cum am jucat în a doua repriză, cred că avem șansa noastră”, a mai spus în încheiere, Cosmin Contra.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii