București, 16 Ianuarie 2018

Dinamo a plecat în Cipru, pentru stagiul pregătirilor de iarnă

Dinamo-plecare-cantonament-Cipru

Lotul echipei Dinamo a plecat luni în Cipru, la Limassol, pentru stagiul pregătirilor de iarnă, care se va întinde pentru perioada 15- 26 Ianuarie 2018.

Alături de Nemec, în lotul de 24 jucători, au mai făcut deplasarea Dan Nistor, Ivan Pesic, Altor Monroy. Au fost fixate deja și trei partide amicale, cu Aris Limassol, Austria Viena și Termalica BB (Polonia), în datele de 18, 22 și respectiv 24 Ianuarie.

La plecarea de pe aeroportul Otopeni, antrenorul echipei Dinamo, Vasile Miriuță, a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: „A nins aseară, mergem la 19 grade, este frumos în Cipru. Au venit niște jucători foarte buni, pe care ni i-am dorit cu toții. Acum trebuie să-i integrăm cât mai repede în aceste jocuri de pregătire pe care le vom avea și sper că ne vor ajuta. Sper să rămână Hanca și Nemec, dar dacă va veni vreo ofertă bună, vom vedea.”

„În trei săptămâni începem lupta și trebuie să fim concentrați. Ne dorim cu toții să ajungem în play-off. Vom încerca mai multe sisteme de joc în amicale și vom vedea care este cel mai bun”, a mai declarat Vasile Miriuță.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 
loading...

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii