Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 02 Martie 2016.

Dinamo- Steaua, capul de afiș al Semifinalelor Cupei României

Mircea Rednic, DinamoÎn vederea meciului din turul semifinalei Cupei României de joi, programat de la orele 20:30, dintre Dinamo și Steaua, Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, a ținut marțI o conferință de presă.

Partida Dinamo- Steaua, va fi condusă la centru de o brigadă de arbitrii, având la centru pe Radu Petrescu.

Meciul va fi transmis la televiziune, de posturile Digi Sport 1, Pro TV și Dolce Sport 1.

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a spus: "La Steaua, sunt numai titulari, nu există rezerve la o echipă așa mare cum este Steaua. Ar fi o mare greșeală să spunem că profităm de momentul acesta. Când se joacă Steaua-Dinamo, este cu totul alt meci. Marica este un jucător foarte bun, un atacant bun, dacă are spații este foarte periculos, iar în fața porții, este un om care simte golul. Dacă va juca, o să fim foarte atenți la el".

"La un meci ca acesta, nu mai este nevoie ca antrenorul să-și motiveze jucătorii, el trebuie să fie inspirat în a alege primul 11. Pe Dinamo, nu putem să oferim condițiile care le-am fi avut pe Arena Națională. Ăștia suntem noi românii, căpoși, încăpățânați", a spus în încheiere Mircea Rednic.

În sferturile competiției, Dinamo a învins Astra Giurgiu cu scorul de 2-1, în timp ce Steaua a dispus cu scorul de 1-0, de FC Viitorul.

Cealaltă semifinală a Cupei României, dintre ASA Tg. Mureș și CFR Cluj este programată să se dispute miercuri, de la orele 20:30, pe stadionul Trans-Sil din Tg. Mureș.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.