Dinamo-Steaua 1-2, a fost un derby total
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Dinamo-Steaua 1-2, a fost un derby total

Decor-tribuneBucuresti, 11 august 2013. Steaua a reuşit să se impună în derby-ul etapei cu 2-1 după un spectacol total atât în tribune cât şi pe gazon.

Galeria dinamovistă a făcut un decor rar întâlnit în tribune, afişând doi sfinţi enormi, fiind vorba de Florea Dumitrache şi Cătălin Hîldan.

Steliştii s-au întrecut pe ei înşişi, reuşind o performanţă mai rar întâlnită pe terenurilede fotbal, mai ales în repriză secunda când au avut aproape câte o ocazie mare de gol la fiecare minut în anumite perioade ale jocului.

Meritul spectacolului este şi al jucătorilor dinamoviști, care nu s-au apărat, reuşind un gol prin Rotariu, pe fondul dominarii totale a steliştilor.

Deşi a ratat un penalty, Latovlevici a jucat excelent, fiind convocat după acest meci la echipa naţională de Victor Piturca. După golul marcat, Latovlevici a scos un tricou alb pe care scria: "Pentru patronul nostru" (n.n. George Becali).

Antrenorul stelist, Laurențiu Reghecampf a declarat dupa meci la Digi Sport: "Trebuia să câștigăm cu 10-0. Dinamo nu poate pune probleme Stelei. Nu vreau să jignesc pe nimeni dar acesta este adevărul. Nu cred că s-a pus problema ca Dinamo să poată întoarce acest rezultat. Mă bucur foarte mult, îmi felicit echipa și cred că am făcut un pas important spre câștigarea titlului cu numărul 25. Nu am fost în nici un moment în pericol. Steaua a dominat meciul, rezultatul trebuia să fie altul dar jucătorii noștri nu au fost inspirați în fața porții. Nu am ce să le reproșez însă. Au avut atitudine. Este foarte important că Dinamo nu a avut nici o ocazie clară. Au marcat un gol dintr-o greșeală a noastră".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash