București, 16 Decembrie 2018

Dinamo-Craiova 3-0│Mattia Montini: Dacă vrem să câștigăm meciuri, trebuie să jucăm ca astăzi!

Dinamo-Craiova-3-0-et-20

Cu o etapă înaintea pauzei competiționale, Dinamo s-a confruntat pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, meci pe care l-a câștigat categoric, scor 3-0, urmare a unui hattrick realizat de atacantul italian Mattia Montini, în minutele 30, 48 și 53.  

Pe un teren înghețat, dinamoviștii s-au adaptat mai bine, evoluând cu multă determinare, pe toate fronturile și nu au lăsat craiovenilor nicio posibilitate de a-și crea ocazii de gol. De altfel după ce au marcat al doilea gol, antrenorul Mircea Rednic sa și închinat, nevenind-ui să creadă ce se întâmplă cu echipa sa, care în multe jocuri a fost lipsită de șansă!

Primul gol al lui Mattia Montini, a fost unul de generic, cu o deviere cu călcâiul, surprinzând toată apărarea craiovenilor, în frunte cu portarul Pigliacelli. Cel care l-a adus la Dinamo, a fost inspirat și de acum înainte, multe cluburi din România și-ar dori un astfel de atacant. 

Atacantul Mattia Montini, a declarat după hattrick-ul realizat în partida cu Universitatea Craiova, la televiziunea Digi, următoarele: „Este pentru prima oară când reușesc un hattrick. Acesta este destinul, întotdeauna joc bine împotriva lui Mangia. Suntem foarte mulțumiți cu victoria echipei. Ne trebuia această victorie, nu doar o speranță. Cred că era important să câștigăm astăzi. O să văd după meci, dacă voi vorbi cu Devis Mangia. L-am văzut înainte de meci și mi-a spus că îmi dorește noroc. Și am avut noroc! Am stat cinci luni fără să joc, de când am venit la Dinamo, am vrut să plec, dar am zis că nu este cea mai bună condiție. Cred că voi fi foarte bine cu Astra. Este prima oară când joc pe zăpadă, dar eu trebuie să joc în orice condiții. Astăzi, cu cele trei goluri, am fost norocos. Dacă vrem să câștigăm meciuri, trebuie să jucăm ca astăzi.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Jucatori-PSG

Citește și: Luptă strânsă în grupa C a Champions League, după victoria PSG în meciul cu Liverpool

Miercuri în Grupa C din Champions League, pe stadionul Parc des Princes, într-un meci din etapa a 5-a, PSG a învins Liverpool, scor 2-1...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X