Megamenu for Bootstrap
 


București, 09 Decembrie 2017

Din deplasarea de la Ploiești, cu Juventus București, Astra se întoarce cu toate punctele

Juventus-Buc-v-Astra-0-1

Vineri, în prima partidă a etapei 21-a, disputată pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, Juventus București, în calitate de gazdă, a pierdut cu scorul de 1-0, cu Astra Giurgiu, terminând partida în 10 oameni, prin eliminarea lui Liviu Băjenaru.

Lui Alexandru Ioniță, i-au trebuit două penalty-uri ca să poată marca singurul gol al partidei, în minutul 50, pentru că în minutul 37, tot el avea să rateze un penalty. Trebuie menționat, faptul că la faza primului penalty pentru Astra, Simon Măzărache s-a accidentat grav, având dublă fractură de tibie și peroneu, atunci când l-a faultat pe Bejan!

La faza celui de-al doilea penalty, din minutul 50, Liviu Băjenaru a fost eliminat, pentru proteste la adresa arbitrului de centru, Andrei Chivulete. Echipa Juventus a avut și ceva neșansă în partida cu Astra, atunci când în minutul 15, Simon Măzărache putea deschide scorul, mingea lovind stâlpul porții lui Iliev!

Atacantul echipei Juventus, Cătălin Țîră, a declarat după eșecul cu Astra, la televiziunea Digi, următoarele: „Am primit penalty și cartonaș roșu acordat lui Băjenaru, pentru niște vorbe, nu l-a înjurat pe arbitru, nu i-a zis nimic. Dacă dânsul așa a considerat să rupă meciul, probabil că sunt alte interese ca unele echipe să ajungă în play-off. A fost decizia arbitrului, asta este. Noi trebuie să ne concentrăm să rămânem în Liga a 1-a și să facem meciuri cât mai bune. Avem un meci foarte greu la Iași, avem jucători accidentați, îmi pare rău pentru Măzărache, îi doresc să fie foarte puternic și să se facă bine cât de curând.”

În încheiere, Cătălin Țîră, a mai spus: „Eu cred că am făcut o primă repriză bună. Eu mai cred că, trebuie să facem anumite chestii în teren, trebuie să dăm totul și să câștigăm, pentru că este foarte greu să rămâi în Liga a 1-a. Suntem o echipă mică, nu o să te ajute nimeni!”

După această partidă, Astra Giurgiu urcă un loc în clasament, situând-use pe locul 5, cu 34 puncte, în timp ce Juventus București rămâne pe ultimul loc, cu numai 9 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii