Megamenu for Bootstrap
 


București, 09 Iulie 2017

Din acest sezon, atacantul Wayne Rooney, ar putea evolua la Everton

Wayne-Rooney-2017

Atacantul lui Manchester United, Wayne Rooney, pare să se întoarcă la Everton după acest week-end, într-un transfer gratis. Rooney a fost văzut sâmbătă la baza de antrenament de la Finch Park din Everton, potrivit BBC Sport.

Rooney, în vârstă de 31 de ani, vrea să se întoarcă la Goodison, după 13 ani petrecuți la United, în ciuda intereselor altor cluburi. Există posibilitatea ca Man. United să renunțe la orice sumă de transfer și ar putea chiar să finanțeze o parte din salariile lui Rooney, de 13 milioane de lire sterline.

Este puțin probabil ca atacantul să facă parte din lotul lui Man. United, care pleacă duminică pentru turneul lor de pregătire dinaintea sezonului, în Statele Unite.

Contractul cu Man. United, a fost semnat de Rooney acum patru ani și jumătate, în perioada 2013-14, incluzând și opțiunea unui sezon suplimentar, însă clubul din Old Trafford, nu are intenția de a activa această clauză.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii