Fotbal flash-Welcome to my website

 

Diego Costa se destăinuie, după ce, nu a putut să-și ajute echipa

Diego_Costa_paBucurești, 01 Februarie 2015. În derby-ul disputat sâmbătă în Premier League dintre Celsea, ocupanta locului 1 și Manchester United, încheiată la egalitate, 1-1, atacantul lui Chelsea Diego Costa, nu a jucat fiind suspendat trei etape.

Diego Costa, spune că nu a existat nici o intenție răuvoitoare atunci când a faultat pe Emre Can, mijlocașul echipei Liverpool, în meciul retur al semifinalei din Cupa Ligii.

Diego Costa, de 26 ani, a declarat pentru ziarele naționale: "Cel mai important lucru este atunci când ajung acasă, pot merge la culcare liniștit știind că nu am făcut nimic greșit".

Costa a ratat meciul de sâmbătă 1-1, cu al doua clasată, Manchester City și va sta și în jocul din ligă cu Aston Villa la 7 februarie și Everton patru zile mai tarziu.

Internaționalul din Spania, Diego Costa, spune că: "Acceptă și respectă pedeapsa", dar subliniază că nu a dorit să își accidenteze adversarul său. Este o suspendare. Trebuie să o accept. Evident, mă simt trist pentru că nu am putut să fiu în măsură să ajut echipa. Nu spun că sunt un înger. Nu sunt înger. Puteti vedea asta. Dar de fiecare dată, voi juca la fel pentru că așa sunt. Asta e ceea ce trebuie să fac pentru a sprijini familia mea. De asemenea, asta e ceea ce trebuie să fac pentru acest club și pentru fanii acestui club, pentru suporterii și pentru toți cei implicați în acest club."

"Sunt un tip diferit în afara terenului, după cum puteți vedea, dar pe teren nu mă voi schimba", a adăugat Costa, conform BBC.

Alexandru Neata; img BBC

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.