Diego Costa este dorit și de Spania și de Brazilia pentru Cupa Mondială

Diego-Costa-2014București, 27 Mai 2014. Atacantul brazilian al echipei Atletico, a părăsit finala Champions League după un început formidabil de meci, după numai zece minute, recidivând o accidentare mai veche.

După consultări, doctorul Pedro Guillen a spus că atacantul în vârstă de 25 de ani, a suferit fisură la bicepsul femural al piciorului drept și ar trebui să se odihnească timp de 15 zile, iar după aceea va fi reevaluat.

Diego Costa având și cetățenie spaniolă, va lipsi, astfel, din amicale Spaniei din începutul lunii iunie pentru Cupa Mondială împotriva Boliviei și El Salvador.

Antrenorul Braziliei, Felipe Scolari a dezvăluit că intenționează să îl cheme pe Diego Costa la lotul pentru Cupa Mondială țtiind că are și cetățenie spaniolă.

Costa a făcut două apariții în amicale pentru Brazilia înainte de a decide să reprezinte La Roja, și a debutat împotriva Italiei, în primul său joc pentru Brazilia.

"Am de gând să -l convoc pentru Cupa Mondială," declară Scolari la un ziar local in Brazilia.

"El va fi la Cupa Mondială cu Brazilia. Am vorbit cu el de două ori despre asta. Problema este ca exista alte interese în spatele lui. Diego Costa a devenit un spaniol naturalizat", a mai spus Scolari.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.