București, 13 Decembrie 2015.

Didier Deschamps: "Meciul cu România, este cel mai important"

Anghel-Iordanescu-si-Razvan-BurleanuSâmbătă, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor turneului final al Capionatului European 2016, de anul viitor. Selecționata României a căzut îngrupa A, alături de Franța, Albania și Elveția. Fiind extrasă pe poziția a doua a grupei, România va juca meciul de deschidere conform programării anterioare.

Pentru România, este un lucru deosebit, faptul că jucăm meciul de deschidere, fiind în atenția a miliarde de telespectatori, de pe întreg mapamondul.

Antrenorul echipei Franței, Didier Deschamps, a declarat după tragerea la sorți următoarele: "Ce pot să spun este că noi știm deja cele trei adversare, inclusiv din meciul nostru de deschidere. Din cele trei adversare, există două pe care le cunosc bine, chiar foarte bine. În primul rând, Elveția, deoarece pe aceștia i-am studiat înainte de Cupa Mondială, din Brazilia, chiar dacă a trecut timpul. Albania, este de asemenea cunoscută. Noi nu vom fi surprinși de calitatea acestei echipe. Românii, sunt cu atât mai puțin cunoscuți. Dar, desigur, după calificarea lor, cu cinci victorii si cinci egaluri, cu cea mai bună apărare din calificări, cu doar două goluri primite, ne face să fim precauți. Cu personalul meu, vom studia jocurile lor din ultimii doi ani. Acest lucru va face ca meciul de deschidere din 10 iunie să fie cel mai important joc pentru noi".

Selecționerul României, Anghel Iordănescu prezent la tragerea la sorți de la Paris, alături de Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat imediat după ce a aflat componența grupei A, următoarele: "Pentru noi este o premieră, o premieră destul de importantă ca să deschidem o competiție la asemenea nivel european, cu un adversar extrem de valoros. Dacă eu nu m-am pronunțat în doleanța de a-mi alege adversarii, înțeleg că jucătorii noștri, cea mai mare parte, și-au dorit să joace contra Franței. Nu aș vrea să se înțeleagă că este o grupă facilă. Este o grupă grea, când joci contra Franței, când joci contra Elveției, care a fost una din cele mai bune echipe calificate de pe poziția a doua și nu în ultimul rând, Albania, ce are foarte mulți jucători care evoluează în Italia, în Franța și care a progreasat enorm. Un lucru pentru care sunt satisfăcut este că jucăm primele două meciuri la Paris și înseamnă pentru noi foarte mult. Cel mai important joc este primul. Eu visez să ieșim din grupă. Din punctul meu de vedere sunt optimist".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.