București, 05 Aprilie 2018

Di Francesco: „Barcelona este deja o forță, nu avea nevoie de ajutor”

Barcelona-Roma-4-1-sferturiUCL

Barcelona a câștigat la un scor categoric, partida cu AS Roma, scor 4-1, disputată miercuri în sferturile de finală din Champions League, pe stadionul Camp Nou.

Au marcat pentru Barcelona, De Rossi, '38 (aut), Manolas '55 (aut), Piqué '59 și Luis Suárez '87, respectiv, Džeko '80, pentru AS Roma.

Tehnicianul echipei AS Roma, Eusebio Di Francesco, după înfrângerea cu Barcelona, a declarat conform Gazzetta delo Sport: „Rezultatul final este prea aspru, nu pot spune nimic despre atitudinea și personalitatea jucătorilor mei, dar au fost prea multe naivității. Am făcut un meci mare, am jucat foarte bine. Fără să realizăm, aveam deja 3-0 pe tabelă. Este o rușine. Barcelona este deja o forță, nu avea nevoie de ajutor.”

„În această seară, Barcelona a fost ajutată foarte mult de arbitru, dar și de noi. Eu nu pot spune încă nimic pentru băieții mei, pentru că am făcut un joc mare din punct de vedere al atitudinii, dar în cele din urmă am făcut două autogoluri. În ceea ce priveste personalitatea și atitudinea sunt absolut incântat. Am ratat mult, iar acest aspect trebuie să-l îmbunătățim.”, a spus în încheiere Di Francesco.

Returul acestei duble manșe, va avea loc marți la Roma, iar italienii mai au șanse mici la calificare, ar trebui să învingă cu scorul de 3-0.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii